ЗА НАС

ИСТОРИЯТА НА PAMBOS DANCING CENTER

Pambos Dancing Centre е създаден през 1998 година като клуб за латино танци, фламенко, и гръцки танци, и за времето на своето развитие е създал едни от най-добрите танцьори в страната. Почти всички (понастоящем) инструктори в други школи в страната са излезли именно от Pambos Dancing Centre и са проговорили своето А, Б, … на езика на салсата под вещото ръководство на Памбос Агапиу. Отдавна датират традициите на България в развитието на изкуството на танца. Ето защо клуба още в началото придоби голяма популярност сред хората. Когато става въпрос за нещо такова обаче, не началото е толкова важно колкото самото продължение. И тук проличават качествата на Памбос като ръководител на клуба, който с усърдие, постоянство и желание за самоусъвършенстване успя за кратък период от време да наложи марката на клуба като еталон за професионално обучение в областа на танците. Клубът е единственият, който сформира 5 групи от свои ученици и представящи школата на редица представления в цялата страна. Групите Los Pambos Фламенко, Гръцки танци, Салса и Los Pambos Kids са добре познати на българската публика. Понастоящем Pambos Dancing Centre е най-известната латино школа не само в България, но и извън границите на страната, където чрез групата Los Pambos представя България на всички най-големи международни салса конгреси.

От 2005 година и към момента Pambos Dancing Centre са многократни Абсолютни Шампиони на България!
За трета поредна година (2006, 2007, 2008) Pambos Dancing Centre са носители на 3 от престижните салса награди в категориите – Състезателна дейност, Международна дейност, Цялостно развитие на салсата в България.
От 2007 година Pambos Dancing Centre е организатор на 4 от най-големите и мащабни салса и латино събития като:

  • Латино парти по случай Св Валентин – Февруари
  • Латино карнавал по улиците на София – Март
  • Празнично латино тържество по случай деня на детето – Юни
  • Латино парти на открито по случай деня на София – Септември

Pambos Dancing Centre е основна част в организацията на 3-те най-мащабни социални и латино събития за територията на страната и не само:

  • National Salsa Congress
  • Balkan Salsa Congress
  • Paradise Salsa Holiday

Танцова шоу програма за Коледни и Новогодишни корпоративни събития

от PAMBOS DANCING CENTER

Тайната на успеха на всяко събитие е създаването на позитивно преживяване и весело настроение на гостите. Уникалното танцово шоу и анимации на PAMBOS DANCING CENTER ще бъдат черешката на тортата по време на вашето Коледно и Новогодишно фирмено парти и ще го превърнат в запомнящо се празненство.

Професионалните танцьори от PAMBOS DANCING CENTER имат дългогодишен опит в изнасяне на шоу програми за големи и известни фирми, участия в престижни международни танцови фестивали, популярни ТВ предавания като: Шоуто на Слави, На Кафе и много други. С изграден авторитет и доверие от вече 18 години, ние преподаваме и танцуваме във веселите латино ритми на салса, бачата, ча-ча, фламенко севилианас, румба, също и български, македонски и гръцки танци: сиртаки, зейбекико, хасапико.

Знаем какви трудности изпитвате при търсене на уникално решение, за да създадете наистина незабравимо тържество за вашия екип. Танцовата ни шоу програма е разработена така, че присътващите да се почувстват специални, да се включат в колективната забава и да изживеят момента с много позитивни емоции.

Екипът на PAMBOS DANCING CENTER ще се посвети изцяло в създаването на подходяща танцова програма за вашето Коледно или Новогодишно парти, което да сплоти екипа и да превърне вечерта в сензация.

За вашето събитие може да изберете от над 30 готови танцови хореографии и представления, танцова анимации, флаш-моб, надигравания, състезания и игри за целия колектив или разделен на малки групи. Предлагаме и индивидуални решения, според формата на събитието, така че най-добре да удовлетвори вашите нужди.

Също така, за всички наши корпоративни клиенти, можем да организираме: танцов тийм-билдинг, танцови спектакли, танцова шоу програма и анимация на събития, както и да предложим провеждане на групови уроци за служители в школата на PAMBOS DANCING CENTER или офис на компанията.

Подарете си пълноценното преживяване, което заслужавате с PAMBOS DANCING CENTER!

За контакт: Памбос Агапиу, тел. +359 888 354 771