• СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС: + 359 888 354 771

ШОУ ПРОГРАМА С LOS PAMBOS DANCE COMPANY

ОБЩА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ : 50-60 МИН

Програмата може да бъде представена като една цяла част без пауза или в 2 части по 15 минути и анимация 20 минути. Форматът може да бъде променян съобразно вида на мероприятието. Участници в програмата : минимум 6 танцьори или 3 двойки.

ПЪРВА ЧАСТ : ЛАТИНО

Първата част от шоу програмата е с времетраене 15 минути. Темата е латино и включва завладяващи хореографии в различни стилове : салса кюбан, руеда, лейдис стайл, салса по двойки, фламенко, чача, меренге, бачата, брилянтин, джипси кинг и други. Подбрани са емоционални и въздействащи танци, които да поощрятприсъстващите да се раздвижат и потанцуват. Целта е всеки гост да разпознае своя любим стил танц и да се наслади пълноценно на програмата.

ВТОРА ЧАСТ: ГРЪЦКИ ТАНЦИ

През втората част акцентът пада на гръцките танци – най-популярните и любими гръцки танци за едно уникално, страхотно и невероятно гръцко преживяване със СИРТАКИ, ЗЕЙБЕКИКО, ХАСАПИКО и други.

ТРЕТА ЧАСТ: АНИМАЦИЯ

В тази част около 20 минути всички са на дансинга и се забавляват. Време за танци с гостите, където танцьорите танцуват с всички присъстващи – комерсиални танци, латино, български и гръцки народни танци.

21 ГОДИНИ ТАНЦИ, 21 ГОДИНИ УСПЕХ

Школата на Памбос Агапиу е един от първите центрове за танци в България. Още с появяването си преди 21 години, бързо печели популярност и се превръща в основна среда за професионално обучение по латино, фламенко и гръцки танци. През годините школата е създала едни от най-успешните танцьори в страната. Първите инструктори по танци в столицата и в България изобщо проговарят на езика на салсата и правят първите стъпки тъкмо под вещото ръководство на Памбос Агапиу.
През годините популярността на Pambos Dancing Center излиза извън пределите на страната. Тнцьорите от клуба представят България на всички най-големи международни салса конгреси. Школата се гордее с огромната си колекция от купи и престижни награди. А от 2005 година до момента танцьорите от Los Pambos Dance Company са многократни абсолютни шампиони по салса на България.

Школата е основен организатор на трите най-мащабни социални и латино събития в страната : Национален Сласа Конгрес, Балкански Салса Конгрес и Парадайз Салса Холидей.

ГАЛЕРИЯ