Заповядайте, да танцуваме и се забавляваме заедно един незабравим латино уикенд на 9тия Национален Салса Конгрес!!!
Резервация можете да направите тук: https://pambos-events.com/National_Salsa_Congress-About_National_Salsa_Congress

Националният конгрес по салса се организира в продължение на 9 последователни години в красивия град Стара Загора , около Националния празник на България – 3 март. Всички училища за латино танци от София, Варна, Бургас, Пловдив, Перник, Стара Загора, Русе, Свищов, Велико Търново, Плевен, Благоевград и др. взимат участие в инициативата, дават уроци, участват на сцена и всички зедно танцуват до зори. Има силно присъствие на популярни танцови звезди от цял ​​свят. Те правят уникални семинари, шоута, танцуват на партито и правят забележителни анимации.
      Събитието се провежда в прекрасния хотел Верея , разположен в центъра на Стара Загора. Поради големия интерес на повече от 1500 български и чуждестранни танцьори, всички участници са настанени във Верея и в хотелите наоколо: Мериан Палас, Железник, Ла Рока и Мотто.
      Вечерите има партита с различни танци в 4 големи зали с популярни диджеи и изпълнители на живо.
      Ежегодно се провежда състезание NATIONAL SALSA OPEN , с най-добрите танцьори и престижни награди.
      Приветстваме и много гости от Румъния, Гърция, Кипър, Турция, Италия и Франция. Така Националният конгрес на салса стана от прекрасна местна към международна инициатива за развитие и популяризиране на салсата.

Leave a Reply