PAMBOS DC става на 21 години и ще отпразнува своя рожден ден с грандиозно латино парти на 23 февруари 2019 в България Мол!
За всички любители, професионалисти, начинаещи или напреднали, за всички, които обичат танците и хубавата музика, Памбос и танцьорите на Los Pambos (абсолютни шампиони по салса на България ) са подготвили уникална шоу програма , която ще стартира в 18:00 часа и ще се насладите на 21 уникални хореографии , посветени на 21вата ни годишнина. Фламенко, салса, бачата, меренге, ча ча ча, гръцки танци са само част от танците , на чиито основни стъпки , започвайки от 19:30 , ще ви научат Памбос Евала Страхотно и неговите танцьори, за да можем да избухнем заедно в 20:30 с най-невероятното парти , пропито с магията на хубавата музика, горещите латино танци, доброто настроение и уникалната компания! Парти, което ще се помни дълго!
Очакваме ви на 23.02.2019, точно в 18:00 часа на партера на България Мол, да празнуваме заедно! Носете само доброто си настроение , входът е свободен за всички наши гости!

Leave a Reply